آخرین عناوین
|
۵ ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را کاهش میدهد
پزشکان اعلام کردند که برخی از مواد غذایی مانند سیر و شکلات تلخ، تغذیهای امیدوارکننده برای جلوگیری از لخته شدن خون هستند.
![]() براساس گزارشات منتشر شده در بنیاد قلب انگلیس، لختههای خونی که بدون علت ظاهر میشوند، میتوانند شما را در معرض خطر عوارض تهدید کننده زندگی قرار دهند.
طبق این گزارش ۵ ماده غذایی وجود دارند که میتوانند از لخته شدن خون جلوگیری کنند؛ این درحالی است که بسیاری از غذاها با کاهش خطر تشکیل لخته خون یا ارتقاء سلامت قلب و عروق همراه هستند، اما هیچ ماده غذایی نمیتواند پیشگیری از لخته شدن خون را تضمین کند، بلکه ترکیب این غذاها در رژیم غذایی متعادل میتواند به کاهش خطر لخته شدن خون کمک کند.
۱. ماهی چرب
۲. توتها
۳. سیر
۴. زردچوبه
۵. شکلات تلخ
ایمیل مستقیم : info@taklifnews.ir
شماره پیامک : 5000592323
working();
مطالب پیشنهادی از سراسر وب
|
working();
|
« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما » هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام تکلیف نيوز آزاد مي باشد